Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

MOST ADÁSBAN

21:00-23:59


MŰSORVEZETŐINK

 • Csizinszky Éva

  műsorvezető

 • Danai Kata

  műsorvezető

 • Juhász Bálint

  műsorvezető

 • Dr. Nagy Árpád

  az Orvos a Parton állandó szakértője

MŰSORAINK

Hétvége a PART- on Danai Katával és Juhász Bálinttal

Hétvége a PART- on Danai Katával és Juhász Bálinttal

Szombaton és vasárnap délelőtt Danai Katával rádiózhattok, a hétvégi délutánokban pedig Juhász Bálinttól kapjátok a balatoni infokat és a legjobb zenéket.

PART 40 – slágerlista

PART 40 – slágerlista

A Part FM rádió hivatalos slágerlistája, Iller Bálint vezetésével. Szombaton este hattól, vasárnap délután négytől!

AKTUÁLIS

Új ipari park épül Siófokon

Új ipari park épül Siófokon

2019-02-25 09:25:34

Az ipari parkok kiemelt gazdaságszervező funkciót látnak el az ország és a régiók életében, kapcsolatépítő, finanszírozási, ösztönzési megoldásokat kínálnak. Projektünk alapvető célja a vállalkozások versenyképességének javítása és a foglalkoztatás bővítése. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program célkitűzéseihez illeszkedve célunk a belső  erőforrásokra épülő, gazdaságélénkítés és foglalkoztatás-ösztönzés. Ennek megfelelően projektünk stratégiai célja az ehhez szükséges helyi feltételek biztosítása, illetve a térségekben a helyi gazdaságfejlesztéshez szükséges üzleti infrastrukturális háttér és szolgáltatások fejlesztése. Az üzleti infrastruktúra részeként kiemelt célunk a helyi ellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális feltételek megteremtése a helyi vállalkozók megerősítése és a foglalkoztatás bővítése céljából.

Az adó- és járulékcsökkentésekről valamint a béremelésekről tartottak sajtótájékoztatót Somogy parlamenti képviselői

Az adó- és járulékcsökkentésekről valamint a béremelésekről tartottak sajtótájékoztatót Somogy parlamenti képviselői

2016-12-20 09:57:06

Mindenki érezni fogja az új esztendőben a béremelést, hiszen a minimálbér 15, a garantált bérminimum pedig 25 százalékkal növekszik. Az intézkedés pedig az összes szektort magával húzhatja – hangzott el a Somogy megyei kormánypárti országgyűlési képviselők évértékelő sajtótájékoztatóján. Mint hangsúlyozták: a gyarapodó és stabil gazdaság tette lehetővé a pozitív, fejlődést szolgáló intézkedéseket.

Az 500 ezredik komp utas köszöntése

Az 500 ezredik komp utas köszöntése

2016-07-26 12:26:51

Július 25-én gurult fel autójával a balatoni kompra az idei 500 ezredik utas és családja, akik számára nagy meglepetés volt, hogy a Balatoni Hajózási Zrt. nem csak köszöntötte, de egy 100 ezer forinttal feltöltött bankkártyával is megajándékozta őket. A szerencsés kompátkelő Lőrincz István, aki Nyíregyházáról érkezett, és családjával Szántódon tölti a vakációt. 

Elrajtolt a Kékszalag

Elrajtolt a Kékszalag

2016-07-14 10:48:42

Elrajtolt a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj mezőnye Balatonfüredről. Idén várhatóan az időjárás külön nehézséget okoz majd: a vitorlások erős szélben vágtak neki a légvonalban 155 kilométeres távnak. A szerda esti prognózisok szerint csütörtökön a hidegfront mögött egész nap erős északi-északnyugati szél várható (45-55 km/h), amelyet 60-65 km/h erősségű lökések kísérnek majd. Ez az erős szél nagyjából a verseny teljes időtartamára kitart majd. Hogy mire kell számítania a Kékszalag mezőnyének, Horváth Ákos, a Siófoki Viharjelző Obszervatórium vezetője beszélt a PartFM-nek.

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

2016-02-23 15:05:01
Horogkeresztekkel és uszító feliratokkal dekorálták ki ma reggelre a Siófoki Cigány Nemzetiségi Önkormányzat irodájának falát. Az egyik helyi üzletház emeletén található iroda bejárata mellé többek között azt írták: éljen a Jobbik, éljen Lengyel Róbert.